ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ IP PANASONIC
Η έξυπνη λύση για τις ανάγκες επικοινωνίας της επιχείρησής σας.

Η ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ είναι σίγουρη ότι στον χώρο του αυτοματισμού γραφείου και ειδικότερα στον τομέα των τηλεφωνικών κέντρων συνεργάζεται με την μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στο χώρο των τηλεπικοινωνιών την Panasonic μέσω της Intertech ,του αποκλειστικού αντιπροσώπου Ελλάδος.

 •  Σχεδίαση για το μέλλον.

  Μια επιχείρηση πρέπει σήμερα -περισσότερο από ποτέ άλλοτε – να επικοινωνεί αποτελεσματικά με πελάτες και συνεργάτες, όπως πρέπει να εξασφαλίζει με τον κατάλληλο εξοπλισμό, πως θα μπορεί να κάνει το ίδιο και στο μέλλον, όταν οι ανάγκες της θα είναι μεγαλύτερες. Τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα ΙΡ της Panasonic συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της σύγκλισης των παραδοσιακών τηλεπικοινωνιών με τις τεχνολογίες ΙΡ, προσφέροντας εξαιρετικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες τόσο ευέλικτες, ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη επικοινωνίας μιας επιχείρησης σήμερα και στο μέλλον.

 • Εξοικονόμηση πόρων.

  Η Panasonic έχει ενσωματώσει πρωτοποριακές τεχνολογίες της κλασσικής τεχνολογίας και της σύγχρονης ΙΡ στα τηλεφωνικά της κέντρα. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας, επιλέγοντας την οικονομικότερη διαδρομή για τις κλήσεις σας.
  Μερικά από αυτά είναι…

  • Το πρωτόκολλο ψηφιακής δικτύωσης (QSIG)
  • Το Voice over Internet Protocol (VoIP)
  • Η αυτόματη δρομολόγηση οικονομικότερου παρόχου (LCR)

 • Ευκολία στην επικοινωνία.

  Οι ψηφιακές τηλεφωνικές συσκευές της Panasonic είναι κομψές, εύχρηστες και αξιόπιστες. Διαθέτουν μεγάλη οθόνη LCD 6 γραμμών, στην οποία μπορεί να προβληθεί η ταυτότητα του καλούντος, ενδεικτική λυχνία για Μηνύματα / Κουδουνισμό, πλήκτρα πλοήγησης, για ταχεία και εύκολη λειτουργία, δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης της συσκευής ανάλογα με τις προτιμήσεις του χρήστη και θύρα USB για σύνδεση plug –n-play με Η/Υ.

 •  Απόδοση που τη χαίρεστε καθημερινά.

  Οι πάμπολλες εφαρμογές και λύσεις προσφέρουν στην επιχείρησή σας σωρεία δυνατοτήτων. Οι ασύρματες συσκευές DECT σας επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορείτε να απαντάτε οπουδήποτε και αν βρίσκεσθε στους χώρους της επιχείρησής σας, ενώ η δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων βελτιώνει την παραγωγικότητα. Οι προηγμένες λειτουργίες Call Center βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και σας επιτρέπουν να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποδοτικά. Τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic διευκολύνουν στην διανομή των κλήσεων , Καθώς είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Computer Telephony, TAPI και CSTA, το τηλεφωνικό σας κέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρήνας ενός παντοδύναμου συστήματος CTI σε συνδυασμό με τα συστήματα CRM. Οι πάμπολλες εφαρμογές και λύσεις προσφέρουν στην επιχείρησή σας σωρεία δυνατοτήτων. Οι ασύρματες συσκευές DECT σας επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορείτε να απαντάτε οπουδήποτε και αν βρίσκεσθε στους χώρους της επιχείρησής σας, ενώ η δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων βελτιώνει την παραγωγικότητα. Οι προηγμένες λειτουργίες Call Center βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και σας επιτρέπουν να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποδοτικά. Τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic διευκολύνουν στην διανομή των κλήσεων , Καθώς είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Computer Telephony, TAPI και CSTA, το τηλεφωνικό σας κέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρήνας ενός παντοδύναμου συστήματος CTI σε συνδυασμό με τα συστήματα CRM. Οι πάμπολλες εφαρμογές και λύσεις προσφέρουν στην επιχείρησή σας σωρεία δυνατοτήτων. Οι ασύρματες συσκευές DECT σας επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων ώστε να μπορείτε να απαντάτε οπουδήποτε και αν βρίσκεσθε στους χώρους της επιχείρησής σας, ενώ η δυνατότητα αποστολής και λήψης μηνυμάτων βελτιώνει την παραγωγικότητα. Οι προηγμένες λειτουργίες Call Center βελτιώνουν ακόμη περισσότερο την επικοινωνία και σας επιτρέπουν να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας πιο αποδοτικά. Τα ψηφιακά τηλεφωνικά κέντρα της Panasonic διευκολύνουν στην διανομή των κλήσεων , Καθώς είναι συμβατό με τα πρωτόκολλα Computer Telephony, TAPI και CSTA, το τηλεφωνικό σας κέντρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρήνας ενός παντοδύναμου συστήματος CTI σε συνδυασμό με τα συστήματα CRM.

 •  Αξιοπιστία.

  Η αξιοπιστία των ψηφιακών τηλεφωνικών κέντρων ΙΡ της Panasonic διασφαλίζεται από αλλεπάλληλους ελέγχους ποιότητας πριν φύγουν από το εργοστάσιο. Έχουν σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η συντήρησή τους να γίνεται εύκολα και γρήγορα με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιείται ο χρόνος που το σύστημα πρέπει να παραμείνει κλειστό, ενώ μπορείτε να αλλάξετε ή να προσθέστε εξαρτήματα χωρίς απαιτηθεί η απενεργοποίησή του.

Για την πλειοψηφία των επιχειρήσεων η επιτυχία εξαρτάται κατά μεγάλο ποσοστό από την προσωπική επαφή με τον πελάτη. Το τηλεφωνικό σύστημα είναι ο πυρήνας όλων των επικοινωνιών , με όποιον τρόπο και αυτή επιτυγχάνεται – μέσω ΙΡ, κλασσικής ή ασύρματης τηλεφωνίας. Αυτό που είναι σημαντικό για μια επιχείρηση είναι η ποιότητα και η αξιοπιστία. Η Panasonic παρέχει συσκευές και λύσει που καλύπτουν όλες τις σημαντικές ανάγκες μια επιχείρησης.

Ειδικά για την ξενοδοχειακή αγορά τα ΨΗΦΙΑΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ IP PANASONIC έρχονται με πλήθος επιπλέον δυνατοτήτων, που τα καθιστούν ιδανική επιλογή ως κεντρικού τηλεπικοινωνιακού συστήματος οποιουδήποτε ξενοδοχείου.