Τι μπορείτε να κάνετε με το Galaxy Hospitality PMS …  … και (πιθανώς) δεν το γνωρίζετε !

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να κάνει το Galaxy Hospitality PMS για σας, ώστε να  απλοποιήσει και να επιταχύνει την εργασίας σας αλλά και την πληροφόρησή σας.

Όλες οι δυνατότητες παρακάτω έχουν εφαρμοστεί ήδη σε αρκετά ξενοδοχεία.

1. Αποστολή με email των παραστατικών και καθώς και όλων των εκτυπώσεων.

2. Δημιουργία εκτυπώσεων κατά παραγγελία (custom).

3. Ενσωμάτωση κώδικα από ανεξάρτητο προγραμματιστή για ειδικές εργασίες που δεν περιλαμβάνονται στη βασική λειτουργικότητα όπως πχ η αυτόματη δημιουργία και αποστολή των τιμολογίων της TUI UK στην ειδική φόρμα της TUI.

4. Διασύνδεση με τις εξής πλατφόρμες:

    4.1. Web HotelierPrimal Res για αυτόματη εισαγωγή κρατήσεων από Channel Manager.

    4.2. TUI Destimo για αυτόματη εισαγωγή κρατήσεων από το Server της TUI UK – TUI Ireland.

    4.3. Lybra Tech για υπολογισμό με χρήσης μεθόδων A.I. (artificial Intelligence) της καλύτερης δυνατής τιμής πώλησης κάθε τύπου δωματίου ανά περίοδο.

    4.4. Exclusivi για ενίσχυση της κατανάλωσης εντός του ξενοδοχείου από τους πελάτες, αλλά και για άλλες σημαντικές υπηρεσίες πληροφόρησης προς τους πελάτες και την επιχείρηση.

5. Διασύνδεση με τις πλατφόρμες marketing:

    5.1. Mail Chimp για αποστολή καμπάνιας μέσω email για σκοπούς marketing, Information κλπ σε συγκεκριμένο πελατολόγιο. Η αποστολή μπορεί να γίνει μια φορά κατά την επιλογή του χρήστη ή χρονοπρογραμματισμένα.

    5.2. Survey Monkey για αυτόματη αποστολή μέσω email έρευνας (πχ έρευνας ικανοποίησης πελάτων) επίσης μια φορά κατά την επιλογή του χρήστη ή χρονοπρογραμματισμένα.

    5.3. Viber για την αποστολή καμπάνιας στα κινητά επιλεγμένου πελατολογίου μέσω της γνωστής πλατφόρμας.

6. Διασύνδεση με το Ψηφιακό Τηλεφωνικό Κέντρο Panasonic NS 500 – Best Seller των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

7. Dashboards: Συμπυκνωμένη προσωποποιημένη (custom) πληροφόρηση με γραφικό και αναλυτικό τρόπο των οικονομικών - και όχι μόνο - επιδόσεων του ξενοδοχείου.

8. Διασύνδεση με το App e-Signature σε συνεργασία με ασύρματο (bluetooth) Scanner (Passport/ID/Credit Card) για ανέπαφο και γρήγορο Check-In ή VIP Check-In ακόμη και μακριά από το ξενοδοχείο.

9. Διασύνδεση με την πλατφόρμα Easy Check-in για καταχώρηση των στοιχείων τους από τους πελάτες του ξενοδοχείου κατευθείαν στο Galaxy Hopsitality PMS  πριν ακόμη φθάσουν στην Reception.

10.Διασύνδεση με το σύστημα Hotel Plus IPTV των τηλεοράσεων Samsung.

11.Προσωποποιημένη αυτόματη αποστολή voucher covid-19  στον πελάτη για την παράταση ισχύος της προκαταβολής του για 18 μήνες

 

Μη διστάσετε να απευθυνθείτε στα εξειδικευμένα στελέχη της ΛΥΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ για περισσότερες λεπτομέρειες.